Montreal

Nå er vi kommet oss ut av Canada. Vi forlot  Marianne en regntung dag i Toronto med snuten vent mot en lys fremtid i Montreal. Så feil kunne vi ta. Montreal med ord: Nei.

Med overtalese så droppet jeg både Toronto og Niagara falls til fordel for det som ifølge Øyvind sine kontakter var den eneste brukende byen i Canada. Men etter vi forlot Toronto gikk det bare nedover. Montreal har over 3 millioner innbyggere men virket helt død, kjedelige mennesker, barer, restauranter, ariktektur ja alt. Hotel standarden gikk betraktelig ned, jeg ble forkjølet, fikk et sår på øye, begge fikk vondt i beina, og kjedet oss så mye at vi brukte opp til tre timer daglig på å se på trahs-tv på hotelrommet. Og denne herligheten spanderte vi 17 timer togtur på å oppleve…..

Men nå er vi kommet til NYC, og skal snart ut på MOTO – en jazzbar/restaurant i brooklyn.

(ps, skal du til montreal ikke dra til : downtown, village, plateu, denise street, crecent street, old montreal, bishop street, rue st. chatrine, latiner kvarteret, 737 nightclub , vistnok hotteste i montreal, rue raphael, eller andre gater og områder i byen, prøv for all del og unngå å spise på restauratner er, om du ikke ønsker å bli dypt skuffet da, da burde du spise der)

 

 

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s