Toronto

Ahh endelig en tur  litt vekk fra regnvær (mente sterk brennede sol) i Bergen.

Vi har nå vært en dag i Toronto, og har en liten følelse på hva byen har og by på. ikke alt for mye. men mer enn lite.

Vårt førsteinntrykk var jo svært bra: hotellet vårt var skikkelig flott, vi har en suite downtown, plassert i 12. etasje med fantastisk utsikt. Badet vårt er like stor som hele leiligheten til Øyvind. Imorges våknet vi fovirret at litt jetlag, og tasset opp til 22 andre etasje der vi plumpet uti et boblebad kl 0700 om morran. Der hadde vi utsikt til soloppgangen over byen

Så gikk turen videre rundt i byen, og vi har gått over fryktelig mye på en dag, chinatown, CN tower, kensigton, young street og dundas squere. Vi trivdes vel definitivt best i kensington, et noe nedslitt bohem/student/narkovrak/kunstner/innvandrer område, med en rekke små barer, cafeer og merkelige små butikker.

Nå ligger Ø på sofaen og ser på trash-tv, Marianne på badet og fester sminke til fjeset, og jeg sitter med skrivebordet og ser utover byen – snart er vi klar for å knekke kveldens første flaske med Cava.

Imorgen reiser vil til Niagara falls, før jeg og Ø vender snuten til Montreal og litt whale watching (hvis du skjønner hva jeg mener) og M blir igjen for litt privat undervisning med han here emosjonelle karen.

 

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Toronto

  1. Kristi og Nils Steinar says:

    Godt å høre fra dere!, Bergen vet jeg ikke, men her er sol, klar høg himmel, høstfarger på trærne. Lifjell badet i sol…hint hint…kanskje dere burde tenke på Telemark som fast bosted (innimellom reisene da)
    Marianne, tusen tusen takk for nydelig honning og flott “hals”, den kommer til å varme…men omtanken er jo det som varmet aller aller mest da…Tusen takk!!!

    Kos dere videre alle tre!!

    Pappa hilser sikker fra jobb, jeg hilser fra sofaen i det lille hus i Lunde..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s