New York… new york…..

Da, var vi der. Etter en litt humpete tur i en 11 timers togkupe. Faktisk ok og ta toget, til og med litt action i grensekontrollen da alle ble avhørt, og en stakkars grinende dame ble utskjelt offentlig og ført ut med eller uten håndjern.

I NYC møtte vi igjen C, hun tok taxi vi tok tog og ble gjenforent med Club Quarter , Ground Zero. Etter noen dager med vimsing i village og meatpacking distritct, valgte jeg og M å flytte litt på oss.

Igår natt gikk turen mot Waldorf Astoria (faktisk det hotellet Waldorf salaten er oppkalt etter) – uansett, gammel luksus. Hotellet var omringet av politibiler, overvåkingsbiler, men i  sort dress og store solbriller med handsfree på øret. Det viste seg at det er FN møte i byen, og de fleste bor på dette hotellet, og igår var også Obama der, så sikkerheten var deretter.

Vi begynte gårsdagens kveld med at Coungieren på Waldorf fikset et bord for to på Smoke Jazz and Supper Club. Et kul og autentisk Jazzklubb mot Harlem, deretter dro vi ned mot Meatpacking. I dette området holder nattklubbene til, taxien slapp oss av på et av de rareste stedene vi har satt vår fot…. Dette var tydeligvis en transe ettellerannet klub, men det var ikke bare det at det var vanskelig å skille kjønn, men at folk gikk i så eksentriske og spesielle klær, gutter kledd naken inn i netting med høyhelte sko… ja du skjønner tegninga. På dansegulvet var det et badebasseng folk plumpet uti, og på scenen gikk tilfeldige publikumere opp og strippet. Jeg og M stod ført ved den lille scenen, da to  heite damer valgte å gå hele veien. Til slutt stod i tanga truse, og bøyde bakenden mot oss før de også dro ned trusa. Sjokket var derfor stort når de snudde seg og en lang penis hang ut av det vi trodde var en kvinnekropp.

Etterpå dro vi på en mer vanlig klubb, visstnok der Coyote Ugly ble spilt inn, før vi tok turen til bake til hotellet.

Idag har vi sjekket inn på The Nolitan i Noho, nord for lille italia. Dette er et luksus butique hotel, et trendy hotel der de låner ut skatebord i resepsjonen og kjører generelt høyt på stil. Nå venter vi på Øyvind og Cecilie med to flasker Cava, disse skal sprettes på takterreassen der vi skal feire at Cecilie har blitt 31 år idag. Etterpå tar vi turen over Williamsburg bridge mot Brooklyn, for å ta bilder av Manhatten skyline før vi avslutter med en konsert i Brooklyn.

Håper dere har det bra der hjemme – Norge er ikke så verst det heller..,

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s