Fra palmer til Pappa

Da er turen vår over for denne gangen. Solkremen er smurt over rød hud og rehabiliteringen nær den arktiske sirkel er like rundt hjørnet.

Palomino levde opp til våre forventinger om et karibisk-tropisk paradis. Påskeuken førte til store mengder turister men også mer liv, fester, og bedre People watching.

I går tok vi turen ned Rio Palomino, vi hadde leid inn tre dobbelkajakker for å ture nedover jungelen. Før skipa våres kunne sjøsettes måtte vi gå en times tid på jungelsti. Og i jungelen var det ikke mindre enn fult av indianere, eller nærmere bestemt tyronafolket, en av urbefolkingsgruppene i Colombia. Utrolig fascinerende og se hvordan de levde rundt omkring i skogen, og jeg kan ikke tenke meg at mye har endret seg fra den tiden spanjolene okkuperte landet deres. Alle går i hvite (eller så skitten hvite at de er grå ) kjortler og det gikk rundt på jungelstier i deres daglige virke.  Men å ta bilder av de skapte sure fjes og sinte uforståelige ord, så det blir dessverre bare dokumentert med minne.

Etter noen timer ned elven kunne vi endelig plante føttene stødig nede ved karibiens bredde og åpne dagens først Aguila eller Colombia før vi tok en Brownie+is som en starter på nattes festligheter i et stort jungelparty.

Foruten bodysurfing og bølgeskvulp er dagene ganske ensartede og vi vender i tide snuten hjem til Norge.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s