Tanganga – tayrona

Vårt 6 hjul på den allerede haltende og hostende vognen er ankommet til den halvshadyskumle arbeiderbyen Barranquilla, og er nå trygt fraktet fra inn i Tyrona nasjonalpark med egent transport.

Før den tid har guttaboyz zvidd av lapper på ett, for oss, luksushotell i BarranQ for å vente på hedersgjesten som aldri kom etter en aldri så liten teknisk glipp for United Airlines på vei fra Houston til Bogota. Odd måtte sove på ett enda flottere hotell i Bogata, mens vi hakket tenner og tenkte på hans ved og vel langs bassengkanten på hotel Plaza.

Uansett, Tayrona var ett kjekt besøk. Apekatter i trærne, firfirsler under palmene, mygg i hengakøya og bølger ved strandkanten. Eller , det var kun T og H , som valgte hengekøye. Vi andre tok det smarte valget og overnattet i en Cabana. Det er for øvrig påskeferie og parkene og soveplassene blir fylt opp av ferieglade sør amerikanere (mer spesifikt horder av argentinere), så en natt holdt før vi igjen dro tilbake til: Tanganga. Etter en hard båttur (altså en bølgetur tatt ut av en skrekkfilm) fant igjen beina planta på de skittene strendene i Tanganga, beskrevet som en hedonistisk partyby , obligatorisk for backpackere, dunk dunk musikk og diverse narkotika rundt hvert hjørne. Vi har derimot ikke helt funnet sjarmen med byen, og årsaken til at vi alltid havner tilbake til dette hølet må være en kombinasjon av uflaks og tiltaksløshet.

Etter en bedre middag, nærmere bestemt ølkylling og terminatorHummer er vi nå innlosjert på ett skitten hostel langs “navn vi ikke never igjen” sine bredder og venter på en liten rumPunch på TacoTaco coctailbar.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tanganga – tayrona

  1. Marianne says:

    Nå kjenner jeg virkelig at jeg er glad jeg ikke er med dere på tur.. og det uttrykker svigermor også bestemt i bakgrunnen her. Men alt har jo sin sjarm, på en eller annen måte. Jeg håper bare dere klarer å finne sjarmen i skiten, hølet og bølet og alt det andre.. Det kan jo hende hedersgjesten bringer hell og lykke og at det blir en skikkelig opptur for dere nå. Plutselig er dere midt i paradis og ser mørkt på å vende nesen hjemover igjen. Ønsker dere alt det beste videre på ferie. Nyt livet og hvil blikket på alt det flotte rundt dere!

  2. olavbergen says:

    takk, vi finner nå sjarmen overalt vi 🙂 Har kommet oss på ett bedre sted nå da 🙂 ingen kriminalitet så langt øye rekker og store skvulpete bølger vi kan rulle oss rundt i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s