Tyrona Park

Vi drar nå snart til Tyrona park, der har vi dessverre ingen mobil og internett og skal sove i hengekøyer. Skriver blogg etterpå.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tyrona Park

  1. Marianne says:

    Åååå..så herlig det hørtes ut:) Vil bare minne dere på å balansere veskebalansen da det er høy ølføring og solsteiken raskt kan gi dere solstikk, hallusinasjoner og det som verre er.. Ellers koser jeg meg på deres vegne og er glad for at mannen min heller er i en hengekøy enn styrer med meg på truger opp fjelltopper som jeg ikke tør å komme meg ned i dagene fremover. Ellers her i gården går det i å røyke, kaste røyk, spise smågodt, kjøpe påske egg smågodt og kaste det, baking, maling av påske egg med henrik og odin og jotunheimen på torsdag. Savner deg mer og mer for hver dag som går og kan ikke vente med å se deg igjen. Glad i deg. Kyss og klem

    • olavbergen says:

      Det er helt ok 🙂 Jeg skal gjøre mitt beste med å passe på gutta for de tåler ikke så mye stakkars. Pass deg for røyken så skal jeg gjøre det samme her nede, i dag har jeg bare røyket en røyk 🙂 Glad i deg, god påske, hils hjem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s