Sri Lanka – Dubai – Norge

Unawatuna. Bare navnet klinger som “palmer , sjø og strand” uten at en engang vet hvor Unawatuna er.

Ved Unawatuna har dagene for de meste vært late og blitt tilbragt rundt bassenget. Hotellet vårt er et lite “resort” på 16 rom, betjent av ikke mindre enn 45 ansatte. 45 ansatte som ikke akkurat er vant til med å betjene turister, men likevel, det er liten hær. Vi har et stort 4 manns leilighet, der jeg og Marianne ligger i dobbeltseng nede, mens våre to fedre sover i dobbeltseng oppe. Trygt med en rekke puter som “beskyttelse” mellom seg ruller de seg rundt og synkroniserer både døgnrytme, leserytme, lys og mørke, og passer riktig godt som et ungt ektepar i 60 årene.

Unawatuna er for øvrig et riktig fint sted med en backpacker vibe som vi var ute etter. Vi har til og med fått med oss våre fedre på et Beach party på jungle Beach, uten at det ble noe hæla i taket av den grunn. Vi har også sett på pinnefiskerne, der Andreas tok mot til seg, og krabbet selv opp på en pinne. Der satt han i solnedgangen og laget en riktig så fin figur sammen med de lokale “fiskerene” , som for øvrig satt tar kun for å få penger av fotogale turister.

Fra Sri Lanka har vi nå reist til Dubai og sjekket inn på Sofitel The Palm. Et luksushotell ytterst på den kunstige øyen med utsikt mot Dubai. Vår leilighet her har ikke mindre enn 5 bad, 4 toalett, 3 dusjer og ett badekar.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s