Manhatten – NyC

1 uke – ett eple.

Tja, hva har vi skvist ut av denne turen? Som en kan se, så har jeg vært overaktiv med kamera denne gangen, noe som krever ubetinget selvkritikk. Må leve i øyeblikket hører jeg, og ikke fange øyeblikket. Og det er jo sant nok. Men vi har nå levd mange øyeblikk her også.

Etter Marathon har Marianne lagt joggeskoa på hylla, og dyttet de inn i en krok hvor ikke en gang lyset strekker til. Og fra samme kroken har hun dratt frem bigcity-smilet sitt. I løpet av en uke har vi fått med oss en rekke bra opplevelser, og vi kan anbefale:

Please-Dont-Tell: På den enè byturen var vårt hovedfokus speak-easy-barer. For de som lurer er speakeasy barer, barer som holder på konseptet fra forbudstiden. Dermed er det ofte en challenge og finne frem til de. Det finnes ingen skilt, og ofte ingen dør. Inne i tilsynelatende vanlige pølseboder og mørke bakgater finner en hemmelige passasjer inn til lukkede barer hvor en får drikke servert i tekopper og der en liksom skal “speak easy”, slik at polititet ikke får nyss om den en gang ulovlige alkoholserveringen. (http://newyork.cbslocal.com/top-lists/pssst-the-best-secret-bars-in-new-york/)

Vi har også vært innom the box (http://www.theboxnyc.com/) for show helt på kanten. Et broadway-jule-show som absolutt anbefales for barnslige voksne og veslevoksne barn, helt på amerikans vis: altså mye greier + litt til (https://www.youtube.com/watch?v=GZMVn37bDNM) samt vår vanlige jazzklubb, smoke jazz and supper club (http://www.smokejazz.com/). Har også fortært middag på en svært god restaurant ved Chandler hotel hvor Øyvind og Cecilie bor ( http://www.juninyc.com/). Alt sammen anbefales på det sterkeste.

Snart hjemme.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s