Gift – tygg på ordet.

 

 

Da var det gjort. Skuldrene kan hektes av ledd og vi kan lene oss tilbake å “nyte” livet som ektepar.

Etter et stressende oppløp så endte det hele akkurat etter planen. Sermonien var på en liten platting med utsikt mot solnedgangen over Aqababukten og sinaiørkenen på andre siden. Gjestene satt i enden av to rekker med palmer, i hvite stoler på to rekker mot oss, forloverene, og presten.  Marianne kom ned en lang trapp etter lyden av “she” spilt av bandet vi hadde leid inn fra Norge, en fantastisk sang som førte til at tåreporten til minst 26 øyner åpnet seg. Først kom guttaboys (nevøer) med like dresser og sorte sløyfe (som brudgommen) så kom Marianne med Andreas. Presten holdt en fantastisk flott tale, og jeg greide å svare riktig på det spørsmålet jeg fikk. Dermed var det i box.

Vi hadde reservert en liten “øy” blant badebasseng og badebassengkanaler, der hadde vi eget kjøkken og bar, og sikkert 20 servitører som stod rundt til ennhver tid. Det ble visst både videoer, bildeshow, fantastiske taler og en visesanger blant gjestene hadde laget noen låter som jeg tror gjorde inntrykk på de fleste.

Da vi kom på rommet ca i fire tiden , hadde personalet vært innom og dekt sengen i roser, ballonger lå rundt sengene og i vaskene (vi har fått en suite av hotellet så vi har en del vasker), var fyllt opp med rødt vann og roseblad. Vi møtte også han som hadde ansvar for pynting av rommet vårt og det var tydelig at at han var engasjert i dette, sikkerhetsvaktene hadde måtte stoppe pyntingen da han forslo å lage glass kreasjoner i sengen (vaktene hadde observert vårt alkoholinntak og fant ut at glass i sengen ikke var en god ide). Uansett, kjempe flott, selv om vi var steintrøtte og måtte bruke et kvarter på å rydde vekk alt  stæsjet før vi kunne snorke om kapp i myke senger.

Nå har de aller fleste reist, og vi sitter igjen med en litt vemodig følelse. Jeg sitter på min standardplass på Azur bar , men nå helt alene mens Marianne er og trener.

Vi skal bo en dag til i paradis så beveger vi de tunge ringene til Istanbul før snuten vendes hjemover. Jeg skal legge ut bilder av vielsen idag (eller imorgen tidelig)

 

 

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s