…manhatten….

…også hjem igjen….

Ja, vi har vel, de siste dagene, gjort stor sett det samme som de første dagene: fint lite, men det er slik det skal være på ferie.

Jeg og M har stortrivdes på The Nolitan, et veldig personlig hotell, der de ansatte legger igjen små gaver på rommet, tilbyr vin og ost i lobbyen gratis hver kveld og er generelt veldig hjelpsomme.

Her om dagen feiret vi Cecilie sin bursdag, oppe på hoteltaket. Der hadde vi utsikt over hele Manhatten både downtown og uptown. Etter et par flasker Cava reiste vi ut til Moto. Foruten Moto har vi hatt mange gode smaksopplevelser , og blant høydepunkt er blant annet tapasbar i Prince Street, The Public, en michlenstjerne restaurant ved hotellet, og Red Rooster i Harlem.

Ellers har vi vært på Stand up Show i Soho, der vi ble utpekt som hakkekyllinger, på Spiderman musikal ved Times Squere Broadway og vi har tilogmed sett Al Pachino da vi satt og spiste.

Jeg og Marianne fant også det som en god ide og dra til en spåkone for å bli spådd. Det datt fort ut de reneste selvfølgeligheter, generaliseringer og utsagn hvem som helst kan kjenne seg igjen, samt at hun var en god observatør. Rent humbug men faktisk ganske psykologisk interressant å se hvordan jeg der og da ikke helt skjønte hvordan hun greide å treffe så bra….. er nok viktig og reflektere på det i etterkant for å kunne vurdere hva som blir sagt litt objektivt.

Men nå er vi hjemme i Bergen, her regner det både ute og inne.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s