Forrige stopp; Russland, neste stopp; Burma

Mandag 24. mars drar reiseklubben guttaboyz sørover for å være valgobservatører i Burma, så da kan vi gi dere ferske updates på hva som rører seg i diktaturstaten som nå muligens åpner opp døren for en mer demokratisk utvikling (helt til de ser hvilket pakk denne åpenheten fører med seg, ja jeg tenker på deg Harald) –

Arne Martin anbefaler at de som er interresert i Burma tar en kikk på Rambo fire, om ikke den vekker reiselyst så vet ikke jeg hva som kan rokke med reisegenene dine……

Litt om reiseklubben våres: vi er en gjeng med glade liljer som har laget en pakt om at vi en gang i året skal forlate damer og mas (jaja jeg vet at dette er synonymer) og dra på spennende ekspedisjoner verden rundt.

Sist år var vi Russland, nærmere bestemt Moskva, der ble vi blant annet møtt med en lang sort limousin, vodka, og russisk bad. Og ja, når vi stod der vettskremt og nakne og så russere på 200 kilo slå hverandre fordervet med kvister i en badstu på nærmer 100 grader, skjønte vi at nærmere himmelen kan en ikke komme.

Så følg med på reisebloggen om dere er interresert i siste sladder, hva vi skriver blir som vanlig sterkt sensurert så dette er noe for alle.

 

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s