Tel Aviv

Vi har naa vert i Tel Aviv en fem dagers tid og venter paa flyet som skal ta oss nordover igjen. Tel Aviv er en finstygg by som ligger ved middelhavskysten. Tel Aviv beskrives ofte som Israels party by, og her det ogsaa party 24-7. Byen er proppet med barer og nattklubber og strendene som ligger oppover hele byen gaar Rio en hoy gang.

Vi har tilbringt de fleste dagene paa stranden eller ved aa slappe av paa toppen av taket der vi bor. Paa kvelden plukker vi med oss rusk og rask på hostellet og drar paa bar eller til restaurantomraadet Neve Tzedek. Vi bor her paa en 4 – manns dorm, noe som fungerer helt OK, til tross for en litt ivrig manlig samboer som om natten gjor, ja hva skal jeg si, litt vel intime ting og tang . Tel Aviv er en koslig by, men kanskje ikke fullt saa venlig som byene i Jordan, men paa en annen side saa er ikke vi  en attraksjon i Tel Aviv. Det er ingen barmhjertige sjeler som stopper for aa kjore oss dit vi vil om de ser oss gaa rundt midt i solsteiken, det er ingen som kommer og gir oss te naar de ser oss slite livet av oss paa en solstol paa stranden og det er heller ingen som tilbyr seg aa betale for maten vaar naar vi er paa restaurant…. saa frekt!

Dette blir vel siste blogginnlegg fra turen vaar, men paa flyet skal vi skrive ett blogginnlegg til der vi tar med hoydepunkter og nedturer med reisen, samt litt om steder vi anbefaler og ikke anbefaler aa reise. Hyggelig at dere der hjemme har fulgt med og lagt ut komentarer naar vi har reist.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tel Aviv

 1. Mamam og pappa i Lunde says:

  Hei.
  Nå skal det bli godt å få dere hjem til hverdagen fra en innholdsrik tur. Vi har fulgt med på bloggen hver dag og kost oss med fantastiske gode bilder og fargerike tekster. God tur hjem. Feira 60 åras dagen til Sveinung i går. Sveinung, Julie, Per og Anne Gerd er hos oss i dag.
  God tur hjem. Vi gleder oss til å se dere igjen.

 2. Jostein says:

  Blir gøy å høre alle de historiene du sensurerte vekk fra bloggen når dere kommer hjem igjen. God tur heimat!

 3. hildegunn says:

  Kommer hjem idag?

 4. Odd Erlend og Tone Mari says:

  jepp er hjemme idag ja. Og det var godt du sa det jostein, mammane våres tror at vi overdriver på bloggen, når sannheten er langt verre. hehe ,,, jaja. er hoss oddis og tonnis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s