Puri

Vi er naa i Puri for siste dagen, og skal snart inn i galskapen igjen. La vist ogsaa et par bilder ut igjen.

Vaart forste stopp er en nasjonalpark, der lonely planet lover oss at det er omtrent 100% sikkert at vi faar sett en tiger eller to. Togturen dit tar 24 timer, og vi reiser av en eller annen grunn paa tredje klasse, men men vi har vel vert gjennom verre togturer for (nei det har vi ikke). Men hva gjor vi vel ikke faar en sjangse til aa se et av verdens storste rovdyr i sitt naturlige habbitat fra elefantryggen, eller dvs alle utenom marianne, hun tor ikke ri paa elefanter etter hun saa denne skrekkinngytende filmen fra India, paa youtube : http://www.youtube.com/watch?v=K4SqXl9Zj6k

Da vi skal dypt inn i jungelen saa er det store sjangser for at det ikke eksisterer internett der, saa det kan fort hende at dette blir siste blogginnlegg pa noen dager.

Ellers kan jeg med glede informere om at vi har sett vaar forste skilpadde, at den var dod og at kraker og hunder spiste av hodet dens la ingen demper paa opplevelsen. (eller kanskje litt med tanke paa at vi trodde den spaserte bortover stranden, og onsket aa gaa bort for aa klappe den).

Nei det er ikke saa mye og skrive om her, haaper det staar fint til i Norge.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Puri

  1. liv(mammen til Marianne) says:

    Kjære dere begge to. Det høres ut som dere har det spennende og litt dramatisk til tider. Det er vel spenning dere er ute etter også så jeg regner med det passer fint inn i reiseprogrammet. Håper alt står bra til med Marianne og at hun ikke er helt vettaskremt. Har ikke hørt noe fra henne på en stund og da blir mamma litt bekymret…
    Vi har kost oss med VM på ski, det ble den folkefesten. Idag er det fastelavnsøndag og boller m/krem her . Så vi har det stille og rolig her og lader opp til våren kommer og vi kan være mer ute og farte. Hils masse til Marianne og si at mamma venter på noen ord fra henne. Jeg skrev forresten en kommentar for noen dager siden, men ser ikke ut som den kom med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s