No movie, India ja.

Hei

Det blir desverre ikke lagt ut noen filmer paa turen, da mitt kamera har en filtype som ingen pcer gjenkjenner.

Vil ogsaa si ifra at vi naa drar til India, og det kan dermed hende at internett oppdateringene blir sjeldnere, kommer ann paa om de stedene vi er paa har internett, eller strom, eller stoler for den sags skyld.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to No movie, India ja.

 1. Tarjei says:

  Det var i overkant høyoppløselig bilde du har lagt i bakgrunne n på siden din. Hele siden hakker så det holder!. Helt forferdelig å besøke siden. Kan skreve alt før jeg ser at det faktisk dukker opp noe på skjermen. Tror ikke det er PC min det er noe feil med heller lissom. Den er ganske så ny.

  Hvor ble det av reiseruta dere skulle komme med med brask og bram? Ligger den her på sida et sted? Gidder du å legge ut en oppsummering et sted som man finner det igjen el!?

  Ellers sitter jeg fremdeles på jbob i dag. Elsker jobb, så har jobbet litt overtid denne uka. Trøster meg med at det er varmere på innsiden ennepå utsiden av kontoret i hvert fall 🙂

  God tur til India!

 2. Mamma og pappa. Til Olav. Svigermor og svigerfar. Til Marianne. says:

  hei på dere. Nå sitter vi her i sprengkulda Odd Erlend, olav, isak, mamma og eg og misunner dere. Vi er barnevakter mens Mari og Geir er i Paris. Til helga satser vi på noen vinterferiedager på hytta sammen med Mari og familien. Håper dere får det fint i India, men maten og hygienen der kan dere ha for dere selv. Jeg håper at internettet fungerer der også. Vi følger intenst med og koser oss med bildene som dere legger ut.

 3. mamsen says:

  I fra mamsen t Marte, – hei t aill. Her på kalde Rørosvidda har vi no feira vell overstått RØROSMARTNAN, – ei uke som varmer sjelen for oss som er dær. Hermed er dokk all som e på tur invitert t neste år!? evt me/fler— ( ikke mye svinn i år,- bare småtterier å rekne). Å vær her “på martnen” kainn å oppleves som en/et kultursjokk. helsing i fra tantene Karin og Janne.
  Når j les hva du beretter i India 1, så minnes j Nepal med lengselllllllll. Nyt og kos dere!, – vi å følger intenst med på tekst og bilder. –Hels t MARTE.

  • olavbergen says:

   Ja det hadde vert goy aa vere paa paa rorosmarkanaden, men er det apekatter der? (utenom Marte selvsagt), vi lurer ogsaa paa om de selger vafler der,. akkurat naa har vi et veldig behov for vafler. Og er det mulig at vi kan dele badestamp med tantene til Marte?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s