Thailand

Thailand!

No har vi landet i Thailand, og er i sprudlende humor. Det var en flott flytur, og vi sang “ja vi elsker” hele veien fram. Ellers har vi hatt en rekke gode og smertefulle opplevelser. Den storste opplevelsen til Anders var da han etter en god pint, observerte at glasset hadde laget et avtrykk av et smileyfjes i vanndroper po bardisken, Dette maa jo bety lykke for resten av turen (mirakelet er grundig dokumentert med bilder, disse vil bli publisert senere, kanske ogso i VG) Ellers hadde Marte sitt forste mote med Indisk kokultur i Mumbai. En halvtjukk Inder forsokte aa snike i kaffekoen, mens Marte holdt stand med spisse albuer, det endte som det alltid gjor, inderen vant. Etter po takket han meg hoffelig men ofret ikke Marte et smil. (hun er jo tross alt ikke en mann, ergo hun fortjener ikke respekt)

Ellers so hadde vi en ugrei opplevelse po heathrow, der damen i bilettskranken nektet og gi oss biletter, som selvfolgelig spredde panikk i rekkene. (det ordnet seg, jeg gidder ikke skrive mer om dette, marianne sier det er kjedelig for andre aa lese. !!)

Reiseruten er foresten endret da vi ikke fikk multiple entry visum til Inida (den nye reiseruten vil bli annonsert med brask og bram senere)

Hendy> vi kommer selvfolgelig alikevel til Kathmandu som planlagt!

Ps>? vi helte nedpo 5 buckets igor, det var hela i taket og god stemning , vi lever ikke et smertefullt liv her ned, nei vi gjor ikke det. neida.

Hyggelig med kommentarer, det setter vi umaatelig pris paa.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Thailand

 1. Tarjei says:

  Cool cool. Take it easy! Take Care! Yo, yo!

 2. tortillakjell says:

  hehehe no humra eg godt her i sofaen. leser daglig oppdateringer. olav: husk å pass på 3 p-ene. penger, pillett og pass (og pobiltelefon)..marianne: takk for vi slapp å høre om heathrow

 3. Jonas says:

  Jeg vil gjerne høre om heathrow…Bra dere lever fortsatt!

 4. liv says:

  Høres ut som dere har opplevd mye allerede og er klar til å nyte late dager i Thailand. Hils Marianne og ta godt vare på hverandre.

 5. lisbeth says:

  Hei. Veldig kjekt og spennende å lese om turen deres.
  Godt å høre at alt er bra og dere har det kjekt sammen. Vi gleder oss til å se bilder og lese videre om turen.
  Takk Olav for at du deler reisebloggen med oss :).
  hilsen foreldrene til Anders

 6. Mari says:

  Hehe, jeg er sikker på at smileyen er et godt tegn! Og er glad dere fikk billetter på Heathrow. Dere går ikke glipp av noe i Bergen foreløpig, her er det dritkaldt og isregn! Ferièr litt for oss her hjemme også:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s