Reiserute

Denne bloggen handler om en gjeng litt småspesielle karakterer som har tenkt å reise på en henholdsvis 2 og 5 måneders reise. Marte og Anders reiser i to måneder, jeg (Olav), og Marianne reiser i fem måneder. Underveis regner vi med å få besøk både her og der, kanskje Tarjei og Ida møter oss i Israel, Pål og Janne i Jordan, Libanon og Syria, Kari Merete i Botswana, Arne Martin på Nordnes, Odd erlend i Oslo.

Reiseruten er som følger: Avreise Flesland 18.30, 24.01.2011. Vi drar da til London, hvor vi skal bo på et mini – mini hotell, men billig billig og sentralt hotell midt i sentrum, vi drar videre fra London til Bangkok, og videre derfra til KoChang hvor vi har leid et par leiligheter ved en liten by som heter bang bao ,og vi bor på et sted som heter tranquility bay. I Ko Chang møter vi Harald, en avlang livsglad skrulling fra Asker. Vi reiser så fra Bangkok til Kolkata den 18.februar. Etter dette er reiseruten mer eller mindre diffus, men den skal være ca slik som dette: Kolkata – Sunderabans – Dahka (Banghladesh) – Kathanduh (Nepal) – Pohkera – trekking i himalaya – Varanasi (India) så flyr vi fra New Dehli 31.mars.

31. mars, forlater Anders og Marte oss, vi reiser videre til…. ehh… tja, det vet vi faktisk ikke enda, men det vi vet er vi reiser fra Tel Aviv i Israel med retning Norge 13.juni.

About olavbergen

psykolog i bergen? : http://www.psykolog-bergen.no
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Reiserute

 1. Mr WordPress says:

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Anita says:

  God tur!!
  Höres fantastisk ut!

  Hilsen reiselederen i Egypt

 3. tortillakjell says:

  no colhiandro por favor olavius!

 4. pappa says:

  Gratulerer med vel overstått og god tur. Misunner dere ferie, sol, varme og opplevelser. Pappa

 5. Tarjei says:

  Jeg er ikke misunnelig. Sikkert kjipt å dra rundt i verden slik da. Hva skal dere gjøre lissm? Er mer å finne på her da! Jaja!

  God tur! 🙂

 6. mamsen says:

  Heisan!- ja j håper da inderlig Marte å, – er i Thailand!? Fikk telefon (fast tlf heme i Brekken) medio mandag 31.01 i fra Airland Ticket dær hun ble etterspurt og hvor hun var. Dær j hardnakket påsto at hun allerede var i Thailand, dær mannen heldigvis omsider sa (gebrokkent) – ok ?! (forstå alt den som kan). :-S
  (Marte les e-mailen din.)

  • olavbergen says:

   Hehe, hortes rart ut, jeg skal ta opp saken med Marte, og ja hun er med oss her i Thailand sovidt jeg vet 🙂 Hvem Airland Ticket er, har jeg liten ide om, har du nummeret til den som ringte? (viss du ikke har nummeret so er ikke det farlig eller, ble bare litt nyssgjerrig)

 7. mamsen says:

  Nyssgjerrig JA. -Nei, desverre så har j it nummeret, – det var en hel del masse tall på displeiet, å helt uoversiktelig.- Å den gebrokne stemmen avbrøt fort å gale!- kansje telenor kain hjelp mæ (oss) !!??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s